IJSKOUD DE BESTE.
Vekah heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de levering en montage van industriële koelsystemen en vriessystemen.
Hierbij moet u denken aan koelcellen en vriescellen, of koelsystemen en vriessystemen waarbij de centrale compressorunits meerdere cellen bedienen.
Centrale en op afstand bedienbare computer systemen worden hierbij ook vaak door ons toegepast. Ook grotere scherfijsmachines behoren onder meer tot het industriële leveringsprogramma.
Vekah industriële koeltechniek ontwerpt en realiseert moderne energiezuinige koeloplossingen en vriesoplossingen. Actuele kennis van uw bedrijfsprocessen gecombineerd met onze vakkennis leiden naar de meest optimale oplossingen.
Tijdens het ontwerp wordt tijd en kennis geïnvesteerd om te komen tot een uitgebalanceerde installatie waarbij energiekosten en milieueffecten ook een grote rol spelen.
De kwaliteit van onze koelinstallaties en vriesinstallaties komt tot uitdrukking in het toepassen van hoogwaardige techniek en materialen. Wij vertegenwoordigen diverse topmerken.

 

ADVIES NODIG?

Een goed advies in de zeer uitgebreide keuzemogelijkheden en duidelijke uitleg zijn daarom zeer belangrijk, indien u interesse heeft in vriescellen en koelcellen. Vekah koudetechniek kan u daarbij met haar jarenlange expertise behulpzaam zijn.