EEN AIRCONDITIONING INSTALLATIE IS EEN SYSTEEM WAARMEE JE DE LUCHT DOET KOELEN, ONTVOCHTIGEN, FILTEREN OF VERWARMEN. AIRCO ZORGT DUS HET HELE JAAR DOOR VOOR COMFORT EN EEN AANGENAAM GEVOEL.

Een prettig binnenklimaat bevordert het comfortgevoel:
  • U blijft alerter, presteert beter en houdt het langer uit.
  • Een goed airconditioning systeem zorgt voor heerlijk gekoelde zomers.
  • In warmtepomp uitvoering kunt u er in de koudeperiode zelfs zeer zuinig
    en comfortabel mee verwarmen.
  • Met de nieuwste technieken worden tochtverschijnselen voorkomen.

AIRCONDITIONING EN HET MILIEU

Tegenwoordig wordt er bij airconditioning veel aandacht besteed aan geluidsreductie, lager energieverbruik en milieuvriendelijke koudemiddelen. De nieuwe koudemiddelen (bijvoorbeeld R410a) zijn niet giftig, niet brandbaar, niet explosief, reukloos en tasten de ozonlaag niet aan. Een installatie moet volgens het F-gassenbesluit worden aangesloten en in bedrijf gesteld, waarbij ook de nodige documenten worden verstrekt.
image-description

ADVIES NODIG?

Een goed advies in de zeer uitgebreide keuzemogelijkheden en duidelijke uitleg zijn daarom zeer belangrijk, indien u interesse heeft in airconditioning. Vekah koudetechniek kan u daarbij met haar jarenlange expertise behulpzaam zijn.

Wij leveren een uitgebreid programma aan airconditioning systemen, met hoofdzakelijk A merken met A energielabel. Wij vertegenwoordigen diverse topmerken waaronder Toshiba, Samsung e.d.

Vekah koudetechniek is actief op zowel de zakelijk als de particulieren markt. Van een slaapkamer tot een geheel gebouw. Om u te verzekeren de juiste apparatuur met de juiste capaciteit aan te schaffen, kan onze adviseur u vrijblijvend advies geven.